DOLAR 32,3234 0.22%
EURO 35,0834 -0.15%
ALTIN 2.279,290,09
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bayraklı Homeros Festivali'ne Hazır

Bayraklı Homeros Festivali'ne Hazır

ABONE OL
Eylül 20, 2023 21:50
Bayraklı Homeros Festivali'ne Hazır
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bayraklı Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenecek Uluslararası Homeros Edebiyat/ Sanat Festivali öncesi tanıtım toplantısı düzenlendi. Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Bizim bu kentle ilgili bir hayalimiz var! Bayraklı’yı marka kent yapmak istiyoruz. Kent kimliğini oluştururken ulusal değerlerimizi evrensel normlarla birleştiriyoruz. Göreceksiniz İzmir’in kalbi Bayraklı’da atacak. Uluslararası Homeros Edebiyat/ Sanat Festivali bunun en önemli ayağı” dedi.

DOLU DOLU FESTİVAL PROGRAMI

Festival programına ve katılımcılara yönelik tanıtım toplantısı Bayraklı Belediyesi Havuz Kafe’de düzenlendi. Belediye Başkanı Serdar Sandal, festivalin içeriğine yönelik bilgiler verirken, etkinliğin katılımcıları da basın mensuplarıyla paylaşıldı. Bu yıl ‘Homeros Kentinde’ sloganıyla gerçekleşecek Bayraklı Uluslararası Homeros Edebiyat/Sanat Festivali, sanatın ve edebiyatın önemli isimlerini ağırlayacak. Zülfü Livaneli’ye Homeros Roman/ Müzik Onur Ödülü, Ataol Behramoğlu’na Homeros Şiir Onur Ödülü, Valeriu Stancu’ya ise Konuk Yazar Onur Ödülü takdim edilecek. Festivalde; İlber Ortaylı, Metin Uca, Nebil Özgentürk, Sevinç Erbulak, Levent Üzümcü gibi ünlü isimler de yer alacak. Festivale 10 farklı ülkeden 163 konuk katılacak. Toplam 46 farklı etkinlik yapılacak. Direktörlüğünü ünlü şair Tuğrul Keskin’in yaptığı festival, 29 – 30 Eylül / 1 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.