DOLAR 32,6721 0.49%
EURO 34,8820 0.12%
ALTIN 2.511,471,11
BITCOIN %
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Avrupa Ralli Kupası Şampiyonu Mustafa Çakal Pariste düzenlenen FIA PRIZE GIVING töreninde ülkemizi gururlandırdı.
  • GÜNLÜK HABERCİ
  • Spor
  • Avrupa Ralli Kupası Şampiyonu Mustafa Çakal Pariste düzenlenen FIA PRIZE GIVING töreninde ülkemizi gururlandırdı.

Avrupa Ralli Kupası Şampiyonu Mustafa Çakal Pariste düzenlenen FIA PRIZE GIVING töreninde ülkemizi gururlandırdı.

ABONE OL
Aralık 17, 2021 15:10
Avrupa Ralli Kupası Şampiyonu Mustafa Çakal Pariste düzenlenen FIA PRIZE GIVING töreninde ülkemizi gururlandırdı.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Motor sporlarında dünyanın en prestijli ödül töreni olan FIA Ödül Töreni (FIA Prize Giving Ceremony) 16 Aralık’ta Fransa’nın başkenti Paris’te gerçekleşti. Ralliden F1’e ve Kartinge kadar tüm motor sporları şampiyonlarının bir araya geldiği bu törende; F1 şampiyonu Max Verstappen ve diğer şampiyon motor sporcularıyla birlikte Avrupa Ralli Kupası şampiyonu ANKUTSAN kurucu ortağı ve iş insanı Mustafa Çakal, Co-Pilotu Özgür Akdağ ve TOSFED Başkanı Eren Üçlertoprağı da yer aldı.

4-6 Kasım tarihleri arasında gerçekleşen Avrupa Ralli Kupası finalinde; Türkiye’nin oluklu mukavva kutu sektöründeki lider markası ANKUTSAN sponsorluğunda, Hyundai i20 R5 otomobil ile yarışan, GP Garage My Team ekibi sporcuları Ankutsan kurucu ortağı ve iş insanı Mustafa Çakal ve Co-Pilotu Mustafa Akdağ Avrupa Ralli Kupası şampiyonu olmuştu.  Otomobil sporlarının en önemli yarışlarından olan FIA Avrupa Ralli Kupası şampiyonu Mustafa Çakal, 16 Aralık 2021 tarihinde Paris’te gerçekleşen muhteşem törende Co-Pilotu Özgür Akdağ ve TOSFED Başkanı Eren Üçler Toprağı ile birlikte yer aldı.

DÜNYA SAHNESİNDE ŞAMPİYON BİR TÜRK!

Fédération Internationale de l'Automobile ( FIA ) şampiyonlarının başarılarını onurlandırdığı FIA Ödül Töreni dünya basınının yoğun ilgisiyle gerçekleşti. Görkemli gece için yapılan özel sunumlarla açılan seremoniye, nefes kesen bir yarışla Formula 1 şampiyonu olan Max Verstappen ve sezonun tüm motor spor şampiyonları katıldı. Ülkemizin bayrağını Avrupa pistlerinde dalgalandıran sporcumuz; ANKUTSAN kurucu ortağı Mustafa Çakal da Avrupa Ralli Kupası şampiyonu olarak törende yer aldı.

Dünya’nın en önemli motor sporcularıyla birlikte sahnede yer alan şampiyon Mustafa Çakal tüm Türkiye’yi gururlandırdı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.