DOLAR 32,3325 0.24%
EURO 35,0439 -0.26%
ALTIN 2.282,370,22
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

ATP Yazılım Ürünlerini Galataport’ta Tanıtacak

ATP Yazılım Ürünlerini Galataport’ta Tanıtacak

ABONE OL
Aralık 13, 2021 10:50
ATP Yazılım Ürünlerini Galataport’ta Tanıtacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ATP,  hızlı servis restoran teknolojilerinin dünyaya tanıtımını Galataport’ta gerçekleştirecek

 

Zenia markası altında hızlı servis restoranları için uçtan uca çözümler üreten ATP, oluşturduğu yeni teknolojileri uygulamak ve çözümlerini sektörle paylaşmak için ArGe çalışmalarını restoran ortamına da taşımakta. Bağlı ortaklığı Konuk Ağırlama Teknolojileri ve Uygulamaları A.Ş ile sektörün ve İstanbul’luların yoğun ilgisini çeken Galataport’ta iki dünya markası içeren “konsept” restoranda konuk ağırlama sektöründeki yenilikleri sunmayı planlayan ATP, teknolojilerini potansiyel müşterilerine gerçek ortamlarda sergileme ve deneyimleme imkanını da sağlayacak.

 

“ArGe merkezimizin Zenia Hero yazılım çözümlerini restoran ortamlarında da geliştirebilmesi hedeflerimiz arasındaydı” diyen ATP Genel Müdürü Ümit Cinali, “İşin mutfağında olmak teknoloji şirketleri için çok büyük bir avantaj. Teknoloji odaklı restoranlarda çalışanlarımızı eğitmeyi, sektörün ihtiyaçları ilk elden görmeyi, uygulamalarımızı geliştirme sırasında deneyebilmeyi ve yeni çözümlerimizi hızla test etmeyi başarırken; aynı zamanda sektörü yeniliklerle tanıştırma imkânını yakalamış olacağız. Dünyanın her köşesinden gelen ziyaretçilere teknolojilerimizi sunmamız için Galataport ideal bir lokasyon.” 

 

Yazılım çözümlerini global pazarlarda konumlandıran ATP’nin Zenia Hero çözümleri Çin ve Türkiye dahil beş ülkede binlerce işletme tarafından kullanılmakta. Burger King, Popeyes ve Arby’s gibi dünya markalarında her gün milyonlarca işlem gerçekleştiren Zenia yazılımları, verimliliği artırmakta, sipariş kanallarını yönetmekte, paket servis operasyonlarını desteklemekte ve ciroya katkıda bulunan özellikler içermekteler. ATP, robot uygulamaları, yapay zeka bazlı tahminleme ve tavsiye motorları, ödeme sistemleri ve mobil uygulamalar üzerinde yaptığı geliştirmelerle ürün portföyünü dünya çapında öne çıkaran özellikler katmaktadır.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.