DOLAR 32,3387 0.24%
EURO 35,1210 -0.12%
ALTIN 2.309,201,41
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ariel ve Migros 10 yılda yüz binlerce ihtiyaç sahibinin yüzünü güldürdü

Ariel ve Migros 10 yılda yüz binlerce ihtiyaç sahibinin yüzünü güldürdü

ABONE OL
Aralık 8, 2021 14:20
Ariel ve Migros 10 yılda yüz binlerce ihtiyaç sahibinin yüzünü güldürdü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ariel, Migros ve Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) iş birliğiyle gerçekleşen “Kıyafet Bağışı Kampanyası” bu sene 10. yılını kutluyor. Kampanya kapsamında bugüne kadar yaklaşık 420 bin ihtiyaç sahibine destek olundu.

Ariel, Migros ve Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) iş birliğiyle gerçekleşen “Kıyafet Bağışı Kampanyası” “Bu yıl da 4 Kasım 2021- 4 Ocak 2022 tarihleri arasında bağışlanan kıyafetler Migros Mağazaları’nda toplanıp önce Ariel ile yıkanacak. Yeni gibi tertemiz olan kıyafetlerin, Ocak ayından itibaren Toplum Gönüllüsü gençler tarafından Türkiye’nin farklı bölgelerindeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması amaçlanıyor. Üstelik bu yıl Ariel, kıyafet bağışlarına teşekkür olarak Ariel-Migros Ormanı’na fidan bağışında da bulunuyor.

Siz de paylaşmak istediğiniz her yaştan kıyafetlerinizi 4 Ocak 2022 tarihine kadar Migros mağazalarına götürün, Ariel ile tertemiz yıkansın ve ihtiyaç sahiplerine ulaşsın. Yaptığınız her kıyafet bağışı ihtiyaç sahibi çocukların mutluluğuna ve bağışınıza teşekkür olarak Ariel-Migros Ormanı’nda dikilecek fidanlara dönüşsün.

Ariel olarak on yıldır devam eden ve gelenekselleşen toplumsal duyarlılık projesinin içinde oldukları için büyük mutluluk duyduklarını belirten P&G Türkiye, Kafkaslar ve Orta Asya CMO ve Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Dr. Onur Yaprak, “Geçtiğimiz senelerde gerçekleştirdiğimiz Kıyafet Bağışı Projesi’nin bu yıl 10. yılını kutluyoruz. Geçtiğimiz 10 yılda Türkiye’nin farklı bölgelerinden yaklaşık 420 bin kişiye ulaşmanın ve ihtiyaçlarını karşılamanın mutluluğu içindeyiz. Migros mağazalarında toplanan giysileri Ariel ile tertemiz yıkayıp proje ortağımız Toplum Gönüllüleri Vakfı desteğiyle ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız. Ayrıca bu yıl, kıyafetlerini bağışlayıp bize destek olan herkese teşekkür etmek adına Ariel-Migros Ormanı’na fidan bağışında da bulunacağız. Uzun yıllardır devam eden projemizde ortaklarımız Migros’a, Toplum Gönüllüleri Vakfı’na ve kampanya süresince desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederiz” dedi.

Migros Ticaret A.Ş. Hızlı Tüketim Ürünleri Pazarlama Direktörü Aysun Zaman ise “Migros olarak, 67 yıldır sunduğumuz üstün kaliteli hizmetimizin yanı sıra insana, doğaya dokunan ve dokunduğu her alanda katma değer yaratan projelerimizle bir perakende markası olmaktan çok daha öte bir konumdayız. Bugüne kadar hayatın pek çok farklı alanına anlam katan önemli projelere imza atmış bir marka olarak, 10 yıldır ev sahipliğini yaptığımız Kıyafet Bağışı Kampanyası ile Türkiye’nin dört bir yanındaki mağazalarımızda toplanan kıyafetler Ariel ekipleri tarafından temizlendikten sonra Toplum Gönüllüleri Vakfı aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Bu uzun soluklu projemiz kapsamında bugüne kadar binlerce ihtiyaç sahibinin yüzünün gülmesine vesile olduk. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen kıymetli müşterilerimiz başta olmak üzere, iş ortaklarımız Ariel ve Toplum Gönüllüleri Vakfı’na gönülden teşekkür ederiz. Ayrıca destekçilerimize olan teşekkürümüzü Ariel-Migros Ormanı’na fidan bağışında bulunarak, doğaya yaptığımız katkıyla taçlandırmaktan büyük mutluluk duyduğumuzu belirtmek isterim” açıklamasında bulundu.  

Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) Yönetim Kurulu Başkanı Didem Duru ise, “Her yıl binlerce canlının yaşamına dokunan projeleri hayata geçiriyoruz. Böyle anlamlı bir proje ile de birçok insana dokunma şansımız oluyor. Migros Mağazaları’nda toplanan ve Ariel ile temizlenen kıyafetleri Toplum Gönüllüsü gençlerin iyiliği yayma enerjileriyle ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Bu projenin uzun yıllar daha devam etmesini diliyoruz ve destek olan herkese çok teşekkür ediyoruz.” dedi. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.