DOLAR 32,3332 0.24%
EURO 35,0919 -0.13%
ALTIN 2.298,130,92
BITCOIN %
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Argos in Cappadocia’da Büyüleyici Bir Yeni Yıl Masalı

Argos in Cappadocia’da Büyüleyici Bir Yeni Yıl Masalı

ABONE OL
Aralık 8, 2021 12:40
Argos in Cappadocia’da Büyüleyici Bir Yeni Yıl Masalı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Büyülü bir masal dünyasını andıran Kapadokya’nın tüm güzelliklerini ortaya koyan Argos in Cappadocia, yılbaşına özel hazırladığı programlarıyla yeni yıla eşsiz bir başlangıç sunuyor. Güvercinlik Vadisi ve karlar altındaki Erciyes Dağı’nı kucaklayan eşsiz Kapadokya manzarasıyla Argos in Cappadocia, sokak müzikleri ve yeni yıl ruhunu yaşatan ışıkların yanı sıra birbirinden özel sürprizlerle konuklarını bekliyor.

 

Her mevsim başka bir hikayesi olan Argos in Cappadocia, yeni yıla farklı bir başlangıç yapmak isteyenlere Kapadokya'nın huzurunu, dinginliğini ve keyfini yaşayabilecekleri bir yılbaşı programı hazırladı. Program, 31 Aralık Cuma günü Kapodokya otel turu ve ardından Müze Salon’da Trio Müzik Grubu’nun keyifli notaları eşliğinde düzenlenecek yılbaşı özel yemeğiyle başlayacak. Aynı gece Bezirhane’da düzenlenecek yılbaşı partisinde misafirler yeni yılı eğlence ve müzik dolu bir atmosferde karşılayacak. Saat 22.00’de başlayacak partide vokal, trompet, saksafon, Dj ve perküsyondan oluşan Cana Çankaya ve ekibi en keyifli şarkılarını seslendirecek.

1 Ocak Cumartesi ise Argos in Cappadocia misafirleri yeni yılın ilk gününü, Kapadokya’nın en yüksek yerleşimlerinden biri olan Uçhisar’da, Güvercinlik Vadisi ve Erciyes Dağı’na bakan manzarasıyla karlar altındaki Kapadokya’yı seyrederek karşılayacak. Ardından taptaze yöresel ürünlerin modern tekniklerle yorumlandığı zengin menüsüyle Yeni Yıl Brunch’ı saat 12.00’ye kadar sürecek. Yılbaşı eğlencesi, Cana Çankaya ve ekibinin canlı performansı eşliğinde Tıraz Kale Açık Hava Partisi ile devam edecek. Otelin her yerinde yılbaşı ruhunu yansıtan sokak müzikleri ve ışıkların yanı sıra kış keyfine keyif katacak süprizler de yine Argos in Cappadocia misafirlerini bekliyor. 

Kış tatilinin büyülü adresi Argos in Cappadocia, dünyanın en ilginç ve en güzel doğal güzelliklerine sahip Kapadokya’nın en yüksek yerleşimlerinden biri olan Uçhisar’da, Güvercinlik Vadisi ve Erciyes Dağı’na bakan manzarasıyla karlar altındaki Kapadokya’yı gözler önüne seriyor.

2022’nin ilk Pazar Brunch’ı ise yine en güzel ve zengin lezzetleriyle Argos in Cappadocia misafirlerini bekliyor. 

31 Aralık Müze Salon gala yemeği ve yemek şarap paketinin dahil olduğu, 2, 3 ve 4 gecelik Argos in Cappadocia yılbaşı paketleri 2 kişilik 690 Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 2022’ye çok özel bir başlangıç yapmak isteyenler yerlerini şimdiden ayırtabilir.  

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.