DOLAR 32,6566 0.5%
EURO 34,8502 -0.01%
ALTIN 2.511,891,13
BITCOIN 1957682-2,08%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Alternatif Bank VOV Hesap’ta Yenilikler

Alternatif Bank VOV Hesap’ta Yenilikler

ABONE OL
Aralık 14, 2021 14:20
Alternatif Bank VOV Hesap’ta Yenilikler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Alternatif Bank yenilikçi ürünü VOV Hesap ile sunduğu avantajlara yenilerini ekleyerek müşterilerine kazandırmaya devam ediyor.

 

Vadesiz hesabın esnekliğiyle vadelinin getirisini birleştiren VOV Hesap müşterileri artık ‘Bitmeyen’ Hoş Geldin Faizinden yararlanabiliyor. Fatura ödeme talimatı, kredi kartı, sigorta ve kredili mevduat hesabı ürünlerinin her biri için ek faiz oranı kazanan müşteriler, 4 ürünü birden kullandıklarında ise VOV Hesapları için sürekli Hoş Geldin Faizinden faydalanabiliyorlar.

 

Alternatif Bank mobil uygulaması üzerinden görüntülü görüşmeyle kolayca VOV Hesap açabilen müşteriler, otomatik olarak sahip olacakları (debit) banka kartı VOV Kart ile yapacakları fiziksel ve online alışverişlerde 500 TL’ye kadar anında nakit iadesi kazanıyor, böylece harcarken de kazanmaya devam ediyor. VOV Kart, Masterpass altyapısına uyumluluğu sayesinde e-ticaret platformları, online yemek, market siparişleri ve Masterpass destekleyen tüm online alışverişlerde hızlı ve güvenli şekilde kullanılabiliyor. VOV Hesap ve sunduğu avantajlarla ilgili ayrıntılı bilgiye alternatifbank adresinden ulaşılabiliyor. 

 

VOV Hesabın sunduğu yeni faydalarla ilgili konuşan Alternatif Bank Bireysel ve Dijital Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Gökay Dede, “Alternatif Bank olarak, bireysel müşterilerimize sunduğumuz çözümleri sürekli iyileştirmeye ve ihtiyaçlara göre şekillendirmeye özen gösteriyoruz. Yaptığımız araştırmalarda müşterilerimizin tasarrufa sunulan getiri kadar, bu getirinin sürekliliğine önem verdiklerini; diğer yandan harcamalarını doğru planlamaya ve harcarken sunulan avantajlara fazlasıyla dikkat ettiklerini gördük. Bu doğrultuda müşterilerimiz tarafından büyük ilgi gören VOV Hesap ürünümüzle yarattığımız faydaları daha da zenginleştirdik. VOV Hesabın bitmeyen hoş geldin faizi, VOV Kart’ın anında nakit iade avantajı, Masterpass entegrasyonu ve birçok e-ticaret platformuna özel kampanyalarımızla müşterilerimizin hayatını kolaylaştıran ürün ve çözümleri hayata geçirdik. Özellikle vadeli mevduatta sadece belirli bir süre yüksek getiri vadeden ‘hoş geldin’ faizi kavramını, ‘bitmeyen hoş geldin faizi” yaklaşımıyla, müşterilerimizin sürekli ve uzun soluklu yüksek kazanç elde edecekleri bir yapıya dönüştürdük.  Önümüzdeki dönemde de yenilikçi bir yaklaşımla, bireysel müşterilerimizin ihtiyaçlarına göre şekillenen katma değerli çözümler sunmayı sürdüreceğiz.” diye konuştu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.