DOLAR 32,3234 0.22%
EURO 35,0834 -0.15%
ALTIN 2.279,290,09
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Aile büyüklerinizin güvenliği panik butonu ile kontrol altında

Aile büyüklerinizin güvenliği panik butonu ile kontrol altında

ABONE OL
Aralık 14, 2021 13:40
Aile büyüklerinizin güvenliği panik butonu ile kontrol altında
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kale Alarm tarafından hayata geçirilen panik butonu, 65 yaş üstü aile büyüklerinin günlük hayatlarında daha rahat ve güvende hissetmelerine yardımcı oluyor

Günümüzde birçok kişi iş hayatı, pandemi veya çeşitli sebeplerle içinde bulunduğu hayatın yoğun temposunda aile büyüklerinin yanında dilediğince vakit geçiremiyor. Böyle zamanlarda özellikle de 65 yaş üstü aile büyüklerinin evlerinde güvenlik ihtiyacı artıyor. “Güvenlik ve Ötesi” sloganı ile alarm sistemlerini kullanıcıların ihtiyaçlarına göre tasarlayan Kale Alarm; bu noktada sunduğu panik butonu çözümü sayesinde evlerinde yalnız kalan, dışarı çıkamayan, kronik hastalığı veya bedensel engeli bulunan aile büyüklerinin yaşam alanlarını daha güvenli hale getiriyor. Herhangi bir acil durum anında tek tuşla harekete geçen sistem, gerekli yerlere dakikalar içerisinde sinyal göndererek yardım çağırıyor. 

 

Yoğun çalışma temposunun yanı sıra pandemi gibi koşullar aile büyüklerinin her zaman yanında olmamızı engelliyor. Bu durum yangın, hırsızlık gibi tehlikelere; acil sağlık durumları gibi olasılıklara karşı aklımızın onlarda kalmasına neden oluyor. “Siz yoksanız biz varız” anlayışını benimseyerek kullanıcılarına farklı kategorilerde güvenlik çözümleri sunan Kale Alarm, bu noktada geliştirdiği panik butonu ile aile büyüklerinin kendilerini daha rahat hissetmelerini sağlayarak hayat kalitelerini yükseltiyor.  

 

Tek tuşla güvende olun

Kullanıcıların tercihine göre kablolu ya da kablosuz seçenekleri ile güvenlik seviyesini artıran panik butonları; evlerinde yalnız yaşayan, dışarı çıkamayan, kronik hastalığı veya bedensel engeli olan 65 yaş üstü aile üyelerinin can ve mal güvenliğini koruma altına almaya katkıda bulunuyor. Kişiler kendilerini güvende hissetmedikleri anda panik butonu uygulaması sayesinde sadece tek tuşa basarak ambulans, polis ya da itfaiye gibi birimlere kolayca ulaşabiliyor. Polis ve ambulans gibi ilgili kolluk kuvvetleri sinyali alır almaz olay yerine gelerek kullanıcının güvenliğini sağlıyor. Panik butonu kronik rahatsızlığı olan kişiler tarafından da kolaylıkla kullanılabiliyor. Böylece hasta yakınları günlük işlerine rahatlıkla devam ederken, yakınlarının da gözü arkada kalmıyor. Kamera sistemi desteği de sunan Kale Alarm, bakıma veya kontrole ihtiyaç duyan kişilerden sürekli haberdar olunmasına da imkan tanıyor. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

x

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.