DOLAR 32,3419 0.18%
EURO 35,1824 -0.02%
ALTIN 2.244,560,06
BITCOIN %
İstanbul
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

2022 Yılının En İyi İşverenleri Listesi, Mart 2022’de açıklanacak!

2022 Yılının En İyi İşverenleri Listesi, Mart 2022’de açıklanacak!

ABONE OL
Aralık 10, 2021 13:20
2022 Yılının En İyi İşverenleri Listesi, Mart 2022’de açıklanacak!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Harika çalışanları organizasyonda tutmak ve yetenekli insanlar için bir çekim etkisi oluşturmak her zamankinden daha zor. Great Place to Work®’ün her yıl açıkladığı kurum kültürü ve çalışan deneyiminde fark yaratan şirketlerden oluşan 2022 Yılının En iyi İşverenleri Listesi için 15 Aralık 2021 tarihine kadar başvuran organizasyonlar, Mart 2022’de açıklanacak listede yer alabilecekler. 

 

İşyeri kültürü konusunda global otorite konumunda olan Great Place to Work®, farklı sektör ve büyüklükteki kuruluşlara kültürlerini ölçme ve tüm çalışanları için yüksek güvene dayalı iş deneyimi oluşturarak daha iyi iş sonuçları elde etme konularında destek oluyor. Tüm faaliyetlerini, daha iyi bir dünya oluşturma misyonuna uygun olarak gerçekleştiren Great Place to Work® tarafından hazırlanan “2022 Yılının En İyi İşverenleri Listesi”, Mart 2022 de açıklanacak. Listede yer almak için son başvuru tarihi 15 Aralık 2021.

 

Türkiye'de faaliyet gösteren tüm ulusal ve uluslararası şirketler, Türkiye'nin En İyi İşverenleri Listesi sürecine katılabiliyor. Liste için Great Place to Work® sertifikalı şirket havuzunda yer alan şirketler değerlendiriliyor ve bunun için Great Place to Work® metodolojisi kullanılıyor. Herkes için harika iş yeri kültüründe en iyi performansı gösteren şirketler, 2022 Yılının En İyi İş İşverenleri Listesi’nde yer alacak. Great Place to Work® sertifikası başvurusunu 15 Aralık 2021 tarihine kadar yapmış olan organizasyonlar Türkiye'nin En İyi İşverenleri Listesi başta olmak üzere ayrıca Sektörel, Bölgesel ve Uluslararası En İyi İşverenler gibi farklı listelere aday olabilecekler.

 

Eyüp Toprak:

“2030 yılına kadar dünyadaki tüm şirketlerin yüksek güven kültürü yaşayan organizasyonlar olmasını hedefliyoruz”

Great Place To Work® Türkiye Kurucusu ve Genel Müdürü Eyüp Toprak: “Gerçekleştirmiş olduğumuz araştırmalar ve analizler ile pozitif çalışan deneyimine sahip Great Place To Work® sertifikalı şirketlerin, diğer şirketlere göre 3 kat daha fazla finansal performans elde ettiğini tespit ettik. Ayrıca inovasyon kültürü oluşturmada da daha güçlü olduklarını gördük. Geleceğin dünyasının şekillenmeye başladığı şu günlerde çalışma ve iş modelleri büyük değişim yaşıyor. Great Place to Work® olarak yaklaşık 30 yıldır herkes için harika işyerleri oluşturma arzusundayız ve 2030 yılına kadar dünyadaki tüm şirketlerin yüksek güven kültürü yaşayan organizasyonlar olmasını hedefliyoruz” dedi.

x

 

Great Place To Work® sertifikasına sahip organizasyonlar, çalışan deneyiminde diğer şirketlere göre daha güçlüler

Great Place to Work® sertifikası sürecine katılan organizasyonlar, analiz sonuçlarını Türkiye’nin, Avrupa’nın ve dünyanın en iyileriyle karşılaştırabiliyorlar. Böylece organizasyonları içerisindeki çalışan deneyimlerini derinlemesine analiz edip güçlü yanlarını keşfederek, çalışan beklenti ve ihtiyaçlarına yönelik geri bildirimleri zamanında alıp, daha iyi iş sonuçları üretmede diğer şirketlere göre önemli bir avantaja sahip oluyorlar.

 

Organizasyonların odaklarındaki “harika çalışanlar”, fark yaratan “harika iş yerleri”ni tercih ediyorlar. Great Place To Work® sertifikası unvanı, mevcut ve potansiyel çalışanlarınıza harika bir iş yeri olduğunuzun mesajını veriyor. Sertifikaya sahip organizasyonlar, Great Place to Work® logosunu iş ilanlarında, web sitesinde, kariyer sayfalarında ve sosyal medya kanallarında kullanarak harika bir iş yeri olduklarını paylaşabiliyorlar. Böylece hem organizasyonlarındaki yetenekleri daha yüksek oranda elde tutabiliyor hem de arzuladıkları yetenekleri kendilerine çekebiliyorlar. Ayrıca sadece çalışanlar değil, aynı zamanda müşteriler de çalışanlarına iyi davranan ve pozitif çalışan deneyimine sahip organizasyonlar ile çalışmayı tercih ediyorlar. Çünkü müşteriler, organizasyonun hangi hizmeti sağlıyor olduğuna bakmaksızın “harika iş yerleri”nden “harika hizmet” alacaklarını biliyorlar.

 

Great Place to Work® sertifikalı organizasyonlar harika bir iş yeri kültürüne sahip olduklarını daha geniş kitlelere duyurma fırsatı yakalıyorlar ve işveren markası konumlarını güçlendiriyorlar. Seçkin gazete, dergi ve iş yayınlarının yanı sıra Great Place to Work® web sitesi,  sosyal medya kanalları ve etkinliklerde yer alarak Great Place to Work®’ün geniş pazarlama süreçlerinden yararlanabiliyorlar.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.